В Україні назвали ставку Путіна у війні на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні назвали ставку Путіна у війні на Донбасі

В Україні назвали ставку Путіна у війні на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і журналіст Олександр Михельсон

вважає, що Росія в психологічній інформаційній війні проти України робить ставку на настрої поразки серед українців, експлуатуючи повідомлення про смерті бійців ВСУ.


Про це Михельсон розповів в блозі на ONLINE.UA.


«Скажімо, росіяни теж хочуть миру. Тільки там, умовно кажучи, та й що умовно - теж виходячи з їх соціології - 80-85% вважають, що для цього миру потрібна капітуляція України. Тому що вони думають, що Україна в усьому винна, а вони ні в чому, вони янголи з крильцями і з німбом. Такий мир нам, очевидно, не підходить, позаяк, на жаль, він нічим не краще за війну. І ось ці повідомлення офіційних українських джерел в Збройних силах і в органах безпеки про наші втрати постійно сіють серед населення таке відчуття, що наші хлопці гинуть ні за що, а права на відповідь їм не дають - що не зовсім так. Це і стимулює настрої, я б навіть сказав, не примирення, а настрої поразки. Це, власне, і потрібно Росії», - заявив Михельсон.


На його думку, поки Україна підтримує Захід, Росія не може виграти в протистоянні військовим шляхом.


«Вони могли б, звичайно, але просто це в результаті їм дорожче обійдеться. Отже, вони хочуть виграти психологічно, вони хочуть нас зламати. І в цьому відношенні смерті цих людей (напевно, легко говорити з тилу) можуть стати марними, якщо вони будуть так, як я зараз описав, використовуватися в політичній і інформаційній війні. Якщо використовувати життя і смерті своїх громадян, то це потрібно робити зовсім інакше», - резюмує журналіст.


Повний текст блогу

читайте на ONLINE.UA: 

Россия не может победить Украину военным путем и делает другую ставку

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?