У Путіна розповіли, від кого залежить доля українських в'язнів Сенцова і Кольченка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розповіли, від кого залежить доля українських в'язнів Сенцова і Кольченка

У Путіна розповіли, від кого залежить доля українських в'язнів Сенцова і Кольченка
Джерело:  online.ua

Звільнення українських політв'язнів Олега Сенцова і Олександра Кольченка наразі обговорюється в Кремлі, при цьому остаточне рішення залишається за президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Відповідаючи на питання журналістів у Москві з приводу того, чи можливий обмін Сенцова і Кольченка, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив: «Контакти, безумовно, здійснюються. Ви знаєте, що дуже активно працює представник України з гуманітарних питань в Мінській групі Медведчук. Тому розмова йде щодо різних кандидатур. В цьому випадку в цьому напрямку спільна робота напевно продовжуватиметься».
При цьому Пєсков додав, що остаточне рішення залежатиме від президента РФ Володимира Путіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський адвокат Марк Фейгін, який захищав Надію Савченко, звернувся з відкритим листом до президента РФ Володимира Путіна і запропонував йому звільнити українських політв'язнів.
Як відомо, українець Олег Сенцов був засуджений російським судом до 20 років ув'язнення в колонії суворого режиму, Олександр Кольченко отримав 10 років в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?