Ведуча "Орла і решки" випустила скандальний кліп: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведуча "Орла і решки" випустила скандальний кліп: опубліковано відео

Ведуча "Орла і решки" випустила скандальний кліп: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко презентувала кліп, через який виявилася в центрі скандалу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал артистки.
Відео на пісню Liverpool Регіна випустила в день свого народження, 14 червня.
Кліп був знятий оператором Олегом Богданом в Каньйоні Антилопи, розташованому на південному заході США.
Відзначимо, співачка в новому кліпі виступила режисером, що стало для неї дебютом.
"Робота над кліпом на пісню Liverpool виявилася досить складною. Знаєте, коли важко? Коли немає великої команди. Коли є тільки ти, оператор і камера. Коли ти сам собі візажист, сам собі перукар і сам собі режисер. Тому я дуже відповідально підійшла до знімального процесу - самостійно переглянула кожну локацію, дізналася, коли починається захід сонця, коли починається світанок в кожному окремому місці, стежила за прибуттям туди в чітко визначений час, щоб зняти в тому світлі, яке було потрібно. Спізнившись на пару хвилин, ми втрачали цілу добу", - розповіла співачка.
"Liverpool - проста пісня. Вона про просту дівчину, яка біжить назустріч своїй любові. І про непростого хлопця, який вкрав її серце і поїхав до Ліверпуля", - додала Регіна.


Нагадаємо, на зйомках Регіну трохи не оштрафували за прозору сукню. Китайські туристи не оцінили вибір артистки і звернулися до високопоставлених осіб штату зі скаргою на те, що в громадському місці розгулює оголена дівчина. Однак зйомки кліпу все ж завершилися благополучно.
Як стало відомо, композиція Liverpool стане першою піснею в новому англомовному альбомі співачки, презентація якого відбудеться вже 1 липня.
Як повідомляв ONLINE.UA, Аліна Гросу представила новий кліп на песню "Собак@".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?