Незважаючи на Мінськ: озвучені цифри українських втрат на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Незважаючи на Мінськ: озвучені цифри українських втрат на Донбасі

Міністерство оборони України
Незважаючи на Мінськ: озвучені цифри українських втрат на Донбасі

З початку року бойовики так званих ДНР і ЛНР, незважаючи на Мінські угоди, близько семи тисяч разів порушували режим тиші. При цьому бойові втрати українських військ склали 623 людини.
Про це заявив міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, виступаючи в штаб-квартирі НАТО, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
"Обстановка на сході країни має тенденцію до загострення. Цього року ворог майже 7 тисяч разів порушував режим тиші. Противник застосовує заборонене озброєння - артилерійські та реактивні системи залпового вогню", - заявив він.
Полторак підкреслив, що "війна продовжує забирати життя кращих синів українського народу».
«У цьому році наші бойові втрати склали 623 українських військовослужбовці. Таким є справжнє обличчя російської політики щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі", - додав він.
Також глава оборонного відомства повідомив, що через український східний кордон «Росія перекидає найманців, поставляє озброєння і військову техніку, боєприпаси і паливно-мастильні матеріали".
Нагадаємо, раніше відомий блогер і журналіст О лександр Михельсон в своєму блозі на ONLINE.UA висловив думку, що Росія у війні проти України робить ставку на настрої поразки українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?