Бойовик Стрєлков визнав крах сепаратистських "республік": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков визнав крах сепаратистських "республік": з'явилося відео

Бойовик Стрєлков визнав крах сепаратистських "республік": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін

заявив про те, що система, сформована на окупованих територіях Донбасу, практично повторює нежиттєздатну олігархічну систему в РФ, тому населення «республік» неминуче виявилося розчароване.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео на каналі eurorustv в YouTube.


«Ніяких серйозних соціальних перетворень в Донецькій і Луганській республіках не відбулося. Там, в принципі, побудована досить карикатурна копія тієї російської олігархічної чиновницької влади, яка існує тут (в Москві - Ред.), І, відповідно, з усіма її недоліками і фактично без навіть тих нечисленних достоїнств, які є тут», - вважає Стрєлков.


На його думку, така система є неефективною під час ведення бойових дій. За словами бойовика, система влади в окупованому Донбасі «недієздатна і досить корумпована і викликає серйозне розчарування населення, яке очікувало зовсім іншого».


«Донбас, який поступався за своїм добробутом і соціальним рівнем соціальному забезпеченню Росії, але був одним із найбільш розвинених і багатих регіонів України. В результаті, він опинився у вкрай депресивному стані, навіть ніж решта України», - заявив Стрєлков.



Як повідомляв ONLINE.UA,

колишній ватажок бойовиків Донбасу, російський диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін може стати для президента РФ Володимира Путіна фігурою залякування внутрішньої опозиції і зовнішніх спостерігачів

. Таку думку висловив політичний оглядач Костянтин Еггерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?