Скандал із нардепом Онищенком: НАБУ озвучило резонансні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із нардепом Онищенком: НАБУ озвучило резонансні звинувачення

Скандал із нардепом Онищенком: НАБУ озвучило резонансні звинувачення

Національне антикорупційне бюро України

вважає народного депутата Олександра Онищенка організатором групи з 20 осіб, які були задіяні в корупційних схемах по "Укргазвидобуванню".


Про це заявили голова НАБУ Артем Ситник і керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.


"Обшуки пройшли у Львові, Дніпрі, Києві. Вилучено півмільйона доларів і відбувається арешт майна учасників угруповання. 10 осіб з угрупування вже затримано", - сказав Ситник.


У свою чергу Холодницький додав, що провадження розслідується за ознаками злочину «привласнення державного майна в особливо великих розмірах» і «організація злочинного угруповання».


За його словами, в 2013-2016 роках ряд фірм здійснювали розкрадання коштів "Укргазвидобування".


"З 2013 року вони створили злочинну організацію, куди входило понад 20 посадових осіб, в тому числі "Укргазвидобування", - заявив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ і САП підготували подання

народним депутатам на позбавлення депутатської недоторканності Олександра Онищенка

з групи "Воля народу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?