Лідер популярної російської групи прокоментував новину про її розпад
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер популярної російської групи прокоментував новину про її розпад

Лідер популярної російської групи прокоментував новину про її розпад
Джерело:  online.ua

Фронтмен популярного гурту "Звери" Роман Білик, більше відомий як Рома Звір, разом з прес-аташе колективу Анастасією Грачової спростували чутки про розпад.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на HELLO.RU.
"Група "Звери" ніяк не коментує заяву музикантів, всі питання потрібно поставити їм. Ми готуємося до концерту, який буде 18 червня в "Зеленому театрі" парку ім. Горького, директор групи Лера Агапова планує концертний графік на осінь - у нас все добре . Якісь музиканти, можливо, зміняться в складі, але це нормально - контракти закінчуються, і з кимось група їх продовжує, а з кимось - ні. Що стосується складу: вокаліст Рома Звір, клавішник В'ячеслав Зарубов і весь адміністративний і технічний персонал залишаються", - прокоментувала Грачова.
Про ситуацію, що склалася в одній з соцмереж, висловився і сам Рома Звір:
"Я не збираюся робити піар на зміні складу. Наші шляхи розійшлися, новий трудовий договір не влаштував Максима, Льошу і Мишу. На питання чому я не можу вам відповісти. Так буває. Виносити сміття з хати я теж не збираюся", - розповів Роман.
Нагадаємо, в  ЗМІ з'явилася інформація про те, що незабаром група "Звери" розпадеться в зв'язку з відходом з колективу трьох людей: Михайла Краєва - ударні, Олексія Любчика - бас, Максима Леонова - гітара.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі виявлені невидані пісні покійної російської співачки Жанни Фріске.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?