У Дніпрі депутати прийняли важливе рішення щодо бійців-добровольців
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі депутати прийняли важливе рішення щодо бійців-добровольців

У Дніпрі депутати прийняли важливе рішення щодо бійців-добровольців
Джерело:  online.ua

Депутати Дніпропетровської обласної ради офіційно визнали бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності і державного суверенітету на сході України, учасниками бойових дій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Йдеться про бійців-добровольців з числа жителів Дніпропетровської області. Статус буде присвоєно особам, які перебували або перебувають у складі добровольчих формувань, створених або самоорганізованих для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності держави, але в подальшому не увійшли до складу Збройних сил, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії та інших військових формувань та правоохоронних органів.
Депутати обласної ради прийняли рішення одностайно.
При обласній раді та облдержадміністрації буде створена спеціальна комісія, яка розглядатиме питання про надання добровольцям статусу.
Як повідомляв ONLINE.UA, з початку року бойовики так званих ДНР і ЛНР, незважаючи на Мінські угоди, близько семи тисяч разів порушували режим тиші. При цьому бойові втрати українських військ склали 623 людини.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?