Рада у дечому виявилася першою серед парламентів світу
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада у дечому виявилася першою серед парламентів світу

Рада у дечому виявилася першою серед парламентів світу
Джерело:  online.ua

Відвідуваність сайту Верховної Ради України виявилася найбільшою серед сайтів парламентів інших країн світу, таким чином, сайт ВР поставив рекорд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на chesno.org.
За даними SimilarWeb, в травні 2016 року сайт Верховної Ради України відвідали 6 млн 700 тис. користувачів, і це найвищий показник серед парламентських сайтів всіх країн-членів ООН.
Друге місце за відвідуваністю посідає сайт парламенту Великої Британії, на третьому - США, на четвертому - Польща, на п'ятому - Мексика, на шостому - Бразилія, на сьомому - Туреччина. Замикає десятку лідерів Перу.
Франція і Німеччина опинилися на сьомому і восьмому місцях відповідно.
Як повідомляв ONLINE.UA, більшість українців не знають, що за рівнем витрат держбюджету Україна перебуває серед світових антилідерів. Про це розповів легендарний польський реформатор, представник глави держави в Кабміні Лешек Бальцерович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?