Турчинов розповів, як тема пацифізму зашкодила Україні: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, як тема пацифізму зашкодила Україні: з'явилося відео

Турчинов розповів, як тема пацифізму зашкодила Україні: з'явилося відео
Джерело:  turchynov.com

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розповів, що пацифістські настрої в Україні призвели до злочинного знищення перспективних розробок оригінальних боєприпасів, які розроблялися на заводах країни.
Про це він заявив, інспектуючи київський завод імені Артема, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу чиновника.
«Два роки ведення війни, щоб захистити нашу країну, ми використовували бойові припаси, які залишилися нам у спадок від радянської армії. Але ці резерви не безмежні. Більш того, значна частина їх була, я вважаю, злочинним чином утилізована, коли у нас панувала тема пацифізму», - підкреслив Турчинов.
За його словами, в минулому українська влада вважала, що «боєприпаси будуть потрібні тільки на навчання», і тоді «величезне число перспективних боєприпасів було просто або знищено, або реалізовано».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександру Турчинову показали новітні танки і гармати, які надійшли на озброєння Нацгвардії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?