Бойовики ДНР висунули полоненому вченому абсурдні звинувачення
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР висунули полоненому вченому абсурдні звинувачення

Бойовики ДНР висунули полоненому вченому абсурдні звинувачення

Бойовики так званої ДНР висунули полоненому ними вченому-історику Ігореві Козловському абсурдні звинувачення в шпигунстві і виготовленні боєприпасів.
Про це повідомила представник України на переговорах в Мінську Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Представник ООН Юрій Супрун засуджений за військові злочини (питання, яким псевдосудом, залишається риторичним), а історик Ігор Козловський - шпигун і виготовляв боєприпаси... Абсурдність цих заяв очевидна, і тільки підкреслює, з ким вимушено доводиться спілкуватися заради звільнення українців», - вона.
Також Геращенко додала, що в ході переговорів в Мінську українська сторона представила свої пропозиції про звільнення 25 важкохворих українців, яких утримують в полоні бойовики.
Крім того, українці висловили готовність передати 50 затриманих бойовиків, аби розблокувати звільнення заручників.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ірина Геращенко повідомила про новий сумний антирекорд, зафіксований в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?