Стало відомо, як зростуть тарифи на опалення в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, як зростуть тарифи на опалення в Києві

Стало відомо, як зростуть тарифи на опалення в Києві
Джерело:  online.ua

Тарифи на опалення та гарячу воду

від «Київенерго» для споживачів столиці зростуть більш ніж удвічі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Інтерфакс-Україна

.


Для споживачів ПАТ «Київенерго», що мають будинкові чи квартирні прилади обліку теплової енергії, з 1 липня 2016 року тариф на тепло зросте в 2,16 раза (на 759,72 грн / Гкал) і складе 1416,96 грн / Гкал (з урахуванням ПДВ).


Тариф на опалення для споживачів, які не мають будинкових чи квартирних лічильників, з 1 липня 2016 року становитиме 32,97 грн / кв. м на місяць (з ПДВ). Таким чином, тариф збільшиться в 2,04 раза, або на 16,83 грн / кв. м на місяць.


Тариф на гаряче водопостачання для клієнтів "Київенерго" за умови підключення рушникосушки до системи гарячого водопостачання з 1 липня складе 83,1 грн / куб. м (з ПДВ), що в 2,03 раза або на 42,18 грн / куб. м перевищує поточний рівень тарифу.


При відсутності рушникосушки новий тариф на гаряче водопостачання складе 76,71 грн / куб. м (з ПДВ), збільшившись в 2,02 раза, або на 38,8 грн / куб. м.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Україні з 1 червня 2016 року тарифи на гаряче водопостачання зросли до 63-78 грн за кубометр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?