Концерт "Океану Ельзи" в Києві відкриє молода донецька група
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Концерт "Океану Ельзи" в Києві відкриє молода донецька група

Концерт "Океану Ельзи" в Києві відкриє молода донецька група
Джерело:  online.ua

Українська молода група з Донецька SINOPTIK, яка перемогла у фіналі музичного конкурсу The Global Battle of the Bands (GBOB) в Берліні, виступить на розігріві легендарного колективу "Океан Ельзи" в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MusicInUA.
Виступ відбудеться в суботу, 18 червня, на НСК "Олімпійський".
"Концерт розпочнеться виступом української рок-групи SINOPTIK, яка грає музику в стилях альтернативний, психоделічний рок, Стоунер-рок. У травні 2016-го рокери з успіхом представили Україну в фіналі міжнародного музичного конкурсу Global Battle Of The Bands в Берліні, зайняли перше місце і стали першою українською командою, яка отримала звання "Найкращий новий гурт світу", - написали в прес-службі "океанів".
Відзначимо, це не перший випадок, коли Святослав Вакарчук дає можливість молодим колективам розігрівати відвідувачів столичного концерту "Океану Ельзи".
Так влітку 2014-го виступ "Океану Ельзи" на "Олімпійському" відкривав горлівський колектив Fontaliza.
Як повідомляв ONLINE.UA, "Океан Ельзи" виступив із грандіозним концертом у Львові.

победила в финале музыкального конкурса The Global Battle of the Bands (GBOB) в Берлине
Источник: news.online.ua/743275/ukrainskaya-rok-gruppa-iz-donetska-stala-pobeditelem-vsemirnogo-konkursa/победила в финале музыкального конкурса The Global Battle of the Bands (GBOB) в Берлине

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?