Шепелєв написав листа покійній Фріске
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шепелєв написав листа покійній Фріске

Шепелєв написав листа покійній Фріске
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був цивільним чоловіком Жанни Фріске, в річницю смерті коханої написав емоційного листа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Grazia.
"Я намагався підготуватися як тільки міг. Намагався уявити цей момент, часто думав, як це станеться - адже вже не було сумнівів - тільки питання часу. Багато читав, від медичних книг до духовної літератури, акуратно розпитував близьких, випитуючи, як цей момент переживали вони. Все виявилося марно: мить, коли дізнаєшся, що все скінчено, паралізує, робить німим, знерухомленим, приголомшеним і абсолютно порожнім. Складно сказати, чи принесла трагічна звістка полегшення, про яке можна було тільки мріяти в відчайдушному марафоні двох років боротьби за життя. Швидше, ні. Замість полегшення прийшла порожнеча. А потім біль. Відверто кажучи, події кількох наступних місяців я майже не пам'ятаю: літак до Москви, співчутливі погляди звідусіль, увагу, безглузді слова розради - адже ніхто з нас не знає, що говорити в такі хвилини - метушня, а потім дзвінка тиша. І тільки я, порожнеча і біль", - почав свій лист Дмитро.
Шепелєв не приховує, що намагався відволіктися від горя за допомогою книг і алкоголю.
"І тоді усвідомив, що страждання - це спроба змінити те, чого немає. Причина болю - боротьба з тим, що неможливо прийняти, з тим, що відбувається крім бажання і волі. Мій біль виявився моєю любов'ю. Доведеною до точки кипіння, інтенсивною, нестерпною у своїй безвиході, розірваною трагедією на шматки, але все одно любов'ю - тією, про яку мріємо, чекаємо і дорожимо", - додав Шепелєв.
Телеведучий зізнався, що весь цей час вів щоденник, в якому звертався до Жанни.
"Я вів щоденник і щодня звертався до минулої любові в спробі усвідомити подію, допомогти собі її пережити. І одного разу, через, може бути, півроку, мені здалося, що все позаду, шторм ущух, все осмислено, до мене повертається колишня легкість, нарешті, все скінчено. Оманлива надія. Я помилявся: варто було випити трохи більше келиха вина, і я знову зривався - тепер уже не в біль, а в лють, звинувачуючи тебе і тільки тебе в тому, що сталося, що залишила мене, що зрадила, зникнувши безповоротно так і не попрощавшись. І поверталися колишні "навіщо?", "для чого все це?", безпорадність і порожнеча", - пише Дмитро.
На закінчення свого листа телеведучий безпосередньо звертається до Жанни: "Пройшов рік. Вляглися біль, розгубленість, страх, злість. Мені здається, що це позаду. Я знайшов сили відштовхнутися, залишивши дно десь далеко піді мною. Почав ставити собі питання про майбутнє, будувати плани, задумався нарешті про те, чого хочу. Я більше не живу минулим. І тільки іноді, в найнесподіваніші моменти розумію, як мені не вистачає тебе. як шкода, що зараз тебе немає поруч. Я розповідаю про тебе синові, а він уважно слухає. Він знає твій голос, знає твоє обличчя і посмішку. А я впізнаю в ньому тебе, в дрібницях, в повороті голови, в кінчиках пальців, сміху. І від цього твердо знаю, що любов жива без присутності. Вона просто є".
Нагадаємо, Жанна Фріске померла 15 червня 2015 року від гліобластоми - неоперабельної пухлини головного мозку.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі виявлені невидані пісні Жанни Фріске.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?