Українського вболівальника у Франції затримали із забороненим предметом
Категорія
Світ
Дата публікації

Українського вболівальника у Франції затримали із забороненим предметом

Українського вболівальника у Франції затримали із забороненим предметом
Джерело:  Укрінформ

У Франції поліція затримала вболівальника збірної України, який мав при собі «заборонений предмет».
Про це повідомив представник українського посольства Олександр Плодістий, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Наразі ведуться слідчі дії, а після цього щодо фаната буде прийнято судове рішення.
«Так, дійсно, французька поліція напередодні затримала громадянина України в Ліллі. Цей уболівальник, який проживає в Росії, прибув до Франції на власному автомобілі в якості вболівальника. Його затримали, оскільки він мав при собі заборонений предмет», - зазначив дипломат.
За його словами, зараз фанат перебуває в комісаріаті поліції Лілля.
«Щодо нього незабаром має бути прийнято судове рішення. Консульський відділ надав всю необхідну в таких випадках правову допомогу і тримає ситуацію під контролем», - сказав він.
Раніше стало відомо, що вночі в Ліллі за бійку були заарештовані семеро людей, серед яких виявилося двоє росіян. Крім того, були затримані двоє українців, які «мали при собі заборонену зброю».
Як повідомляв ONLINE.UA, перед матчем збірних України та Німеччини на українських уболівальників напали німецькі хулігани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?