Парасюк розповів, чому він поліз в бійку у Раді: опубліковане відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Парасюк розповів, чому він поліз в бійку у Раді: опубліковане відео

Парасюк розповів, чому він поліз в бійку у Раді: опубліковане відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат  Володимир Парасюк розповів про бійку у Верховній Раді, яку він зчинив із депутатом "Опозиційного блоку" Дмитром Колесніковим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Я вступив у такий процес, який зветься протистоянням, тому що мені, як людині, яка була у Кривому Розі, якщо подивитись увесь виступ, то цей депутат, якщо його можна назвати депутатом, став розповідати, що там у Кривому Розі організовувались "народна стража" з місцевих бандитів», — заявив Парасюк.

Також він додав, що «в Кривому Розі були мої батьки, були майданівці, були друзі, з якими я воював, і ця людина обізвала їх бандитами. Честь і гідність свої я нікому не дам принижувати".

За словами Парасюка, наслідком такого протистояння стала лиш подряпина.

"Просто подряпина. Подряпали годинником у бійці. Її не дуже добре видно, вона незначна", — сказав він.




Як повідомляв ONLINE.UA, 15 червня у Верховній Раді сталася бійка між нардепами Володимиром Парасюком і Дмитром Колєсніковим.


Відео:  112.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?