Ватажок ЛНР осоромився зі знанням історії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ватажок ЛНР осоромився зі знанням історії: опубліковано відео

Ватажок ЛНР осоромився зі знанням історії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький

 осоромився зі знанням історії, сказавши, що Європейський Союз був створений Адольфом Гітлером, а Тарас Шевченко писав переважно російською мовою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


"Україна використовувала технології ще гітлерівського Євросоюзу. Ви пам'ятаєте, що один з ідеологів цього гітлерівського Євросоюзу (бойовик очевидно має на увазі Йозефа Геббельса - ред.) говорив:" Тисячократно повторена брехня стає істиною". Але є ще один не менш "чудовий" його вислів : "Дайте мені двадцять років і дітей, і я зміню цей світ". І це відбувалося протягом цих 23 років самостійності українців", - сказав Плотницький.


Як відомо, Європейський Союз був юридично закріплений Маастрихтським договором 1992 року, який набрав чинності 1 листопада 1993 року, а не в часи Адольфа Гітлера.


Ватажок бойовиків ЛНР погано знає не тільки історію, але й літературу, заявивши, що український поет Тарас Шевченко написав більшість своїх творів російською мовою.


"Тарас Шевченко звичайно ж великий, але чомусь не говорять про те, що Тарас Григорович переважну більшість своїх творів написав російською мовою", - заявив ватажок ЛНР.


Тарас Шевченко дійсно писав і російською мовою, але не в такій кількості, як думає Плотницкий. Перу поета належать повісті "Прогулянка з задоволенням і не без моралі", "Художник" і "Близнюки", і драми "Никита Гайдай" і "Сліпа красуня", написані ним російською мовою.



Раніше повідомлялося, що

ватажки бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий висловилися проти змін до Конституції України, прийнятих Верховною Радою 2 червня

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?