У мережі показали "зраду" на українському полігоні: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали "зраду" на українському полігоні: з'явилося відео

У мережі показали "зраду" на українському полігоні: з'явилося відео

На полігоні в Гончарівському, Чернігівська область, побилися резервісти, яких привезли на навчання, але на полігон не пустили і вони були змушені до вечора сидіти під парканом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Синіцина.
"Це полігон в Гончарівському. Це резервісти. Частина п'яних в мотлох, одного ледве відкачали від нападу. Деякі резервісти б'ються між собою, б'ються з ВСП. А все тому, що їх в 6 ранку привезли під паркан полігону і далі ніхто не пустив. Знаючі люди кажуть, що навіть усередині полігону всі дні "зборів" проходять в такому ж режимі і стилі. О 6 ранку привезли, а люди за станом на 18:20 і далі під парканом. День навчань зарахований. У складі привезених досить багато адекватних людей, які реально думали, що будуть навчання. Тепер розуміють, що з такою організацією - не будуть", - написав журналіст.
За його словами, він сподівається, що в Міністерстві оборони розберуться з цим інцидентом.
"Я дуже сподіваюся, що в МО це побачать і в*уть відповідальним за цей треш. І з боку военкоматівських планувальників, і з боку полігону", - додав Синіцин.


Журналіст Ольга Худецька  в свою чергу також повідомила, що резервісти замість навчань, на які прибули, сидять під парканом полігону.
"Борюся з собою щоб не написати зраду про Гончарівському полігоні і резервістів. Почну здалеку. Перший день навчань резервісти навчаються сидіти під парканом полігону і чекати. Восьма година вже як тренуються (з 11 ранку). 1\10 частина навчань вже витрачена на ці тренування. Резервісти при цьому повинні були прибути в пункти відправки в 6.00. Тобто люди вставали о 4 ранку, щоб потім цілий день чекати під парканом", - написала вона в Facebook.
Вона також додала, що ввечері частина резервістів залишилася під парканом, а частина була відправлена ​​додому. Пояснення відправки - "не та військова спеціальність".
"Людей на збори викликали повістками з військкоматів. Дані про військові спеціальності у військкоматів, як ви здогадуєтеся, є", - підкреслила журналіст.
Раніше повідомлялося, що  начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко опублікував фотографії бригадних навчань бійців перед виходом в зону АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?