На реформи: озвучена сума допомоги Україні від США
Категорія
Політика
Дата публікації

На реформи: озвучена сума допомоги Україні від США

На реформи: озвучена сума допомоги Україні від США

Цього року США планують виділити Україні фінансову допомогу на проведення реформ у розмірі 220 мільйонів доларів.
Про це заявив американський віце-президент Джо Байден на зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Білого дому.
Американська допомога буде спрямована на прискорення митної реформи, в тому числі на створення нового центру митного контролю та надання юридичної, регулятивної та інфраструктурної підтримки.
У США очікують також, що виділені гроші Україна пустить на боротьбу з корупцією: підтримку реформування ключових елементів системної системи, реалізації конституційних поправок про правосуддя, ухвалених Верховною Радою 2 червня, а також програми реформ генпрокурора Юрія Луценка.
Також планується розширити співпрацю США з українськими органами по боротьбі з корупцією, а також ЗМІ та громадянським суспільством.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США пообіцяли виділити Україні фінансову підтримку на забезпечення оборони на 500 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?