Бойовики ДНР придумали нову страшилку про "Правий сектор"
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР придумали нову страшилку про "Правий сектор"

Бойовики ДНР придумали нову страшилку про "Правий сектор"

Бойовики ЛНР

поширюють чутки серед місцевого населення на окупованих ними територіях про те, що "диверсанти з Правого сектора" будуть отруювати питну воду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи Інформаційний спротив Дмитра Тимчука.


"У ЛНР фіксується черговий сплеск «шпіономанії». Агентура «МГБ ЛНР» поширює чутки про те, що в населених пунктах ОРЛО «диверсанти з Правого сектора». Згідно з чутками, «диверсанти» переміщаються на велосипедах і з рюкзаками, в яких перевозять отруйні речовини. У поширенні цих чуток також активно беруть участь «молоді активісти» - представники нещодавно створеної організації «Молода гвардія» (створена під патронатом ГО «Мир Луганщины», контрольованої І. Плотницьким)", - написав він.


Раніше

генпрокурор РФ Юрій Чайка заявив про те, що прихильники "Правого сектора" намагалися організувати державний переворот в Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?