Ідеолог "Новоросії" назвав величезне число найманців із Росії на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" назвав величезне число найманців із Росії на Донбасі

Ідеолог "Новоросії" назвав величезне число найманців із Росії на Донбасі
Джерело:  actualcomment.ru

За час війни на Донбасі на боці бойовиків приїхали воювати з Росії до 40 тисяч найманців «добровольців».
Про це розповів відомий російський письменник, один з ідеологів «Новоросії» Захар Прилєпін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю виданню «Актуальні коментарі».
Розповідаючи про свої поїздки на Донбас, він заявив, що постійно зустрічає там росіян.
«Як тільки заїхав (на Донбас - Ред.), я їх з тих пір і зустрічаю, ось уже два роки: там 30-40 тисяч «ополченців» пройшло з Росії за весь цей час. Просто неможлива цифра - я думав, їх в природі вже немає», - заявив він.
За словами пропагандиста бойовиків, йому не вірилося, що подібні люди ще існують: «Всі типажі, які, як я думав, вже не існують, російські, пасіонарні, харизматичні, жертовні, достоєвські - вони раптом ожили. Ось ці пацани і мужики, яких я там, на Донбасі, побачив у величезній кількості ... Я був упевнений, що залишилося п'ятсот нацболів і ще якісь окремі бадьорі люди похилого віку на кшталт О лександра Андрійовича Проханова, а все інше населення живе в іншому абсолютно середовищі, загубило свій, поетичною мовою висловлюючись, вогненний дух».
«І раптом вони казна-звідки з'являються: ці Мотороли, ці Мозгові: для мене все це було щастям», - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський найманець протролив Ріната Ахметова його гуманітарною допомогою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?