Лорак розповіла про подарунок, який Кіркоров зробив її доньці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак розповіла про подарунок, який Кіркоров зробив її доньці

Лорак розповіла про подарунок, який Кіркоров зробив її доньці
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак, яка з розмахом відсвяткувала 5-річний ювілей своєї доньки, розповіла про подарунки, виховання та вподобання маленької Софії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КП в Украине.
В інтерв'ю для українського видання співачка розповіла, що хрещений батько Соні, Філіп Кіркоров, подарував дівчинці золотий кулончик-черевичок.
"Звичайно ж, на дні народження був і хресний Соні - Філіп Кіркоров з дітками. Алла-Вікторія і Мартін часто бачаться з Сонею - граються, малюють. Майже кожен день спілкуються в скайпі, діляться враженнями від різних ігор та іграшок. Філіп подарував Соні золотий кулончик у вигляді черевичка принцеси, на якому вигравірувано її ім'я", - поділилася Кароліна.
Також Ані Лорак відзначила, що незважаючи на безліч іграшок у її дочки, вона намагається прищепити дівчинці, що подарунки потрібно заслужити.
"Не приховую, що у Соні дуже багато іграшок. Я намагаюся привчати дитину, що подарунок потрібно заслужити. Нічого не буває просто так. У моєму житті нічого просто так не з'являлося. Всього, що у мене є, я домагалася своєю працею і роботою над собою", - додала співачка.
Артистка розповіла, що Соня - творча натура.
"Соня дуже любить наклейки, любить складати різні історії. Є дивовижні ігри, де дитина може побудувати своє місто, вибрати героїв, придумувати їм ролі. Соня любить озвучувати цих героїв різними голосами. Вона фантазерка, любить перевтілюватися. Однозначно, Софійка - творча натура. А ще вона обожнює збирати Lego. Схвалюю такі іграшки, тому що вони допомагають розвивати логіку і дрібну моторику. Це дуже корисний конструктор", - зазначила Лорак.
Нагадаємо, Ані Лорак разом із чоловіком Муратом влаштували для дівчинки день народження в стилі Діснейленду. Свято пройшло в Підмосков'ї, в гольф-клубі Еміна Агаларова Agalarov Estate. Серед запрошених зіркових гостей, крім Кіркорова, були Стас Михайлов, Олександр Ревва, Тимур Родрігез і інші знаменитості.
Як повідомляв ONLINE.UA, Ані Лорак, разом зі своїми колегами по сцені Світланою Лободою, Анною Седоковою та іншими артистами, засвітилася в Росії на церемонії нагородження музичною премі єю "МУЗ-ТВ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?