Савченко поміркувала про "ополченців" на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко поміркувала про "ополченців" на Донбасі

Савченко поміркувала про "ополченців" на Донбасі

Народний депутат Надія Савченко, яка закликала вести переговори з ватажками ДНР і ЛНР, розповіла про різницю між сепаратистами і "ополченцями", які воюють на Донбасі проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Вони себе називають "ополченцями". Ми їх називаємо сепаратистами. Але насправді є ті, і ті, і ще є терористи. Це все різні категорії, і я зустрічалася з усіма", - сказала Савченко в інтерв'ю виданню.
Нардеп вважає, що "ополченці" - це ті, які пішли за ідею, повелися на російську пропаганду".
Сепаратистами Савченко називає "засланих козачків", які "прийшли з Росії навчати ополченців" і "з деяких українців зробили сепаратистів". Терористами вона вважає найманців за гроші.
Ще в одну категорію нардеп виносить офіційні російські війська, "які говорять, що вони "зелені, добрі чоловічки", як Путін їх називає".
Раніше в мережі було опубліковано відео з засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, на якому зображена Надія Савченко, що засинає прямо під час виступу одного з колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?