Екс-нардепа від партії Тимошенко оголосили в розшук
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-нардепа від партії Тимошенко оголосили в розшук

Екс-нардепа від партії Тимошенко оголосили в розшук

Керівникові компанії "Енергомережа" і колишньому депутату від "Блоку Юлії Тимошенко" Дмитру Крючкову пред'явлено підозру і він оголошений в розшук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата від БПП Сергія Лещенка.
"Сьогодні пред'явлено підозру і оголошений в розшук колишній депутат Дмитро Крючков - керівник компанії "Енергомережа" і головний фігурант корупційної схеми з виведення коштів з компанії Запоріжжяобленерго. "Дах" для схеми протягом минулого року забезпечували брати Суркіси та Ігор Кононенко", - написав він.
Лещенко додав, що детективи НАБУ ведуть розслідування у справі про привласнення майна "Запоріжжяобленерго" в особливо великих розмірах.
Дмитро Крючков був депутатом від "Блоку Юлії Тимошенко" у Верховній Раді п'ятого скликання.
Раніше Сергій Лещенко повідомляв, що соратник президента-утікача Віктора Януковича Юрій Іванющенко, якого раніше зняли з міжнародного розшуку, вже в Монте-Карло в Монако.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?