Соцмережі киплять через появу в Петербурзі моста Кадирова
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі киплять через появу в Петербурзі моста Кадирова

Соцмережі киплять через появу в Петербурзі моста Кадирова
Джерело:  online.ua

Влада Санкт-Петербурга офіційно затвердила рішення про те, щоб назвати міст через Дудергофський канал ім'ям першого президента Чечні Ахмата Кадирова, а соціальні мережі скипіли після оголошення про це рішення.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відзначимо, що жителі Петербурга раніше виступали за назву моста на честь уродженки міста, знаменитої поетеси Анни Ахматової.
Свої підписи під петицією за скасування перейменування моста на честь чеченського лідера залишили майже 90 тисяч осіб, проте місцева влада їх проігнорувала.








Відреагував на перейменування також відомий ресурс "Лентач": "Міст в Пітері офіційно перейменований на міст імені Ахмата Кадирова. Петре, ми все прос ** чи".



Як відомо, Ахмат Кадиров, батько нинішнього глави Чечні Рамзана Кадирова, був одним із лідерів протистояння з Росією в першій чеченській війні, але пізніше перейшов на бік Москви.


У 2004 році загинув в результаті теракту в Грозному.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше і

дею назвати петербурзький міст ім'ям Ахмата Кадирова висміяв відомий російський карикатурист Сергій Йолкін

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?