На Донбасі з'явилися нові російські десантники
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі з'явилися нові російські десантники

На Донбасі з'явилися нові російські десантники

В Донецьку область, під Маріуполь, прибув підрозділ російських військових з бригади спецназу повітряно-десантних військ, яким поставлено завдання на проведення розвідки боєм в Широкиному.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.
"У район відповідальності 1 мотострілецького батальйону (Комінтернове) 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 Армійського корпусу прибув підрозділ 45-ї окремої бригади спеціального призначення (Кубинка, Московська область) Повітряно-десантних військ", - йдеться в повідомленні.
Як стало відомо розвідникам, росіяни планують розвідку боєм "з метою викриття системи вогню сил АТО в районах населених пунктів Водяне, Широкине».
Також повідомляється, що «противник проводить ротацію і посилення передових підрозділів, а також поповнення боєкомплекту і паливно-мастильних матеріалів на Сєвєродонецькому, Волноваському і Маріупольському напрямах».
Крім того, розвідники повідомили, що 15 червня на Донбасі було вбито 11 і поранено 13 російських військових.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з ідеологів «Новоросії» назвав величезну кількість найманців з Росії, які приїхали на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?