Соцмережі обурила відмова Ради займатися резонансним законом
Категорія
Політика
Дата публікації

Соцмережі обурила відмова Ради займатися резонансним законом

Соцмережі обурила відмова Ради займатися резонансним законом
Джерело:  online.ua

У четвер, 16 червня, депутати Верховної Ради не внесли до порядку денного проект закону про арешт і конфіскацію активів корумпованих чиновників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Ради.
У Раді не вистачило голосів для прийняття до розгляду законопроекту №4811 про створення дієвих механізмів, спрямованих на виявлення майна, придбаного злочинним або іншим неправомірним шляхом, запобігання його використанню на шкоду інтересам суспільства і держави.
"За" пропозицію проголосували 169 депутатів - переважно з "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту".


Користувачі мережі обурені тим, що депутати відмовилися голосувати за законопроект. Журналіст Сергій Іванов в Facebook написав:
"ВР навіть не включила до порядку денного закон про спецконфіскації. Веселі обранці упі * ували на футбол, молоді пасіонарії чешуть молескіни. Оборонне замовлення - по * й. Війна - по * й. Мені, простому громадянину України, соромно, а їм про * ом. В Барвисі напевно сьогодні свято і феєрверк".
St Alex: "І Парубій їх відпустив. Треба було замкнути в залі, поки не вирішать всі питання і засідання проводити без вихідних".
Олег Деревенко: "Саме правильне було б на матчі зробити оголошення по стадіону: «На матчі були присутні 60 депутатів Верховної Ради України..."
Irina Ruseva: "У цих депутатів просто все добре. І війна їх не стосується. Адже при будь-якому розвитку ситуації в країні вони завжди можуть організувати собі чартер".
Журналіст Валерій Шергін опублікував список "депутатів-єврооптимістів", які голосували, прихильників проєвропейського курсу.
"Єврооптимісти:
Заліщук С.П. - утрималася
Лещенко С.А. - утримався
Найєм М. - проти
Черненко О.М. - Не голосувала
Добродомов Д.Є. - Не голосував
Голуб В.В. - Не голосував
Гопко А.М. - за
Кацер-Бучковська Н.В. - за
Кіраль С.І. - утримався
Крулько І.І. - Відсутній
Луценко І.В. - утримався
Мушак А.П. - Відсутній
Пастух Т.Т. - утримався
Пташник В.Ю. - утрималася
Різаненко П.А. - за
Романова А.А. - утрималася
Рябчин А.Н. - утримався
Шкрум А.І. - Відсутній
Маркевич Я.В. - утримався
Сотник А.С. - утрималася
Сюмар В.П. - за
Вадатурський О.О. - утримався
Войціцькв В.М. - утрималася
Євтушок С.М. - Не голосувала
Юринець А.В. - Не голосувала
Ємець Л.А. - За ".
Раніше повідомлялося, що Верховна Рада схвалила закон "Про телебачення і радіомовлення", який встановлює 35-відсоткові квоти для пісень українською мовою в радіоефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?