У Порошенка прокоментували виліт нардепів на футбол
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка прокоментували виліт нардепів на футбол

У Порошенка прокоментували виліт нардепів на футбол
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Масової поїздки народних депутатів на матч збірних України і Північної Ірландії чартерним рейсом до Франції не буде.
Про це заявив нардеп від фракції Блок Петра Порошенка, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
«Там точно 60 депутатів не буде, я вам даю слово. Там летітимуть воїни АТО, тренери футболістів, там будуть летіти офіційні особи Федерації футболу і 10-15 чоловік тих, кого турагентство запросило в поїздку", - сказав він.
Депутатський корпус, за словами Павелка, представлятимуть 2-3 людини.
Тим часом багато депутатів Верховної Ради прийшли на засідання з символікою збірної України, відгукнувшись на заклик нардепа Олексія Гончаренка в Facebook.
«Спасибі депутатам, які підтримали ініціативу прийти сьогодні з символікою нашої збірної! Україна - вперед!», - написав він.
У свою чергу представник "Народного фронту"Леонід Ємець у своєму Facebook також запевнив, що депутати його фракції не мають наміру вирушати на футбольний матч.
«Тільки-но на фракції серйозно обговорювали питання підтримки української команди на Чемпіонаті Європи в робочий час. У той час, коли повинні розглядатися і люстрація, і закони МВФ», - повідомив він.
За словами Ємця, у депутатів прямо запитали - чи збирається хтось летіти сьогодні.
«Озвався один колега, який повідомив мені, що вже давно відмовився від цієї ідеї. Тому на сьогодні, за результатами обговорення на фракції - наших депутатів в цьому ганебному чартері не повинно бути», - повідомив він.
При цьому депутат не втримався від їдкої шпильки і додав: «А ось пан Онищенко, кажуть, забронював квиток».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що після дозволу на арешт нардепа Олександра Онищенка, підозрюваного в корупції, він втік з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?