У мережі з'явилося шокуюче відео свавілля росіян на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

У мережі з'явилося шокуюче відео свавілля росіян на Євро-2016

У мережі з'явилося шокуюче відео свавілля росіян на Євро-2016
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося шокуюче відео чергових заворушень російських уболівальників під час проведення Євро-2016 у французькому місті Лілль.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter британського журналіста Майкла Орнстайна.
"Нещадна боротьба вибухнула між російськими і словацькими уболівальниками в Ліллі. Чергові ганебні сцени за участю росіян", - написав він.
На відео видно, як російські фани кидають запалені фаєри в словаків.


Нагадаємо, російські фанати влаштували масові побоїща в Марселі перед матчем збірної Росії і Англії. А після гри фанати увірвалися в сектори з англійськими уболівальниками і влаштували там заміс.
Пізніше поліція Франції затримала чотирьох російських футбольних фанатів, яких було вирішено депортувати з країни.
Крім того, повідомлялося, що дисциплінарний комітет УЄФА за підсумками заворушень на матчі Англія - ​​Росія в першому турі Євро-2016 прийняв рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тисяч євро, а також наклав умовну дискваліфікацію, яка буде застосована в разі повторного порушення вболівальниками правил УЄФА.
Як відомо, 15 червня відбувся матч другого туру Євро-2016, в якому Словаччина перемогла Росію з рахунком 2-1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?