Смертельна ДТП з двома дітьми під Києвом: з'явилися нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Смертельна ДТП з двома дітьми під Києвом: з'явилися нові подробиці

Смертельна ДТП з двома дітьми під Києвом: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Сьогодні

Водій, який збив насмерть двох дівчаток 10 і 12 років в місті Васильків

під Києвом, був у стані алкогольного сп'яніння, а в соцмережах з'явилися чутки про те, що він може відбутися умовним терміном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

«Сегодня»

.


Так, в соціальних мережах поширюється інформація про те, що 25-річний водій Максим С. намагається уникнути тривалого тюремного терміну.


Знайома сім'ї однієї з загиблих школярок повідомила про зникнення результатів експертизи на алкоголь і про просування версії про несправності автомобіля.


Тим часом в прокуратурі Київської області спростували ці домисли, і запевнили, що висновки експертизи зберігаються в матеріалах кримінальної справи, а за фактом трагедії було відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть кількох осіб».


"Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. За результатами проведених експертиз було встановлено, що під час скоєння ДТП водій був в стані алкогольного сп'яніння», - заявили в прокуратурі.


Також у відомстві зазначили, що подали клопотання про обрання водієві запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.


«Суд повністю підтримав позицію прокуратури. Зараз винуватець смертельного ДТП перебуває в СІЗО", - заявили в прокуратурі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

після ДТП, в якій загинули дівчатка, жителі Василькова ледь не лінчували водія, якого врятував тільки вчасний приїзд поліцейських

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?