Турчинов розповів, як його хотіли зарізати
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, як його хотіли зарізати

Турчинов розповів, як його хотіли зарізати
Джерело:  РНБО

Донецький адвокат Володимир Оленцевич, який напав з ножем на Анну Турчинову, дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, насправді хотів убити самого чиновника.
Про це розповів сам Турчинов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю «Новому часу», опублікованому на офіційному сайті РНБО.
"Він переконаний українофоб. Пояснив, що не зміг через особисту охорону дістатися до мене, і вирішив взяти в заручники дружину, щоб вона викликала мене, а він би вдарив мене ножем", - сказав Турчинов.
За його словами, Оленцевич переконаний, що війну на Донбасі почав саме Турчинов, який "втопив Донбас в крові", а тому і вирішив помститися за це.
"Цю ненависть до всього українського, до всіх, хто захищає країну, пояснити раціонально практично неможливо. Російська пропаганда навчилася непорядних людей позбавляти залишків совісті і честі, перетворюючи їх душі і свідомості на липку смердючу вату», - заявив він.
Також секретар РНБО зазначив, що російські пропагандисти «наплодили цілі армії таких "орків", від яких ми і захищаємо нашу країну".
Як повідомляв ONLINE.UA, напад на Анну Турчинову стався 25 травня в коридорі одного з київських вузів, де вона викладала.
Пізніше відомий український журналіст назвав цю атаку «вироком системі національної безпеки».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?