Турчинов розповів, як нелегко залишатися "кривавим пастором"
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, як нелегко залишатися "кривавим пастором"

Турчинов розповів, як нелегко залишатися "кривавим пастором"
Джерело:  NV

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов

зізнався, що спокійно ставиться до прізвиська «кривавий пастор», хоч йому часто доводиться брати на себе найбільш важкі рішення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю чиновника

«Новому времени»

.


«Я спокійно ставлюся до моєї оцінки в соціальних мережах: і до прізвиськ, і до фотожаб. Є прихильники, є противники. Але громадська думка дуже мінлива: від любові до ненависті - один крок", - розповів він.


У той же час Турчинов згадав, що вперше «кривавим пастором» його назвали російські пропагандисти, «але в інтернеті це прізвисько зажило власним життям».


Також він розповів, що це прізвисько з'явилося в тяжкий для України час.


"Я пам'ятаю, як нестерпно важко було на початку 2014-го. Російські війська концентруються уздовж кордону, готується вторгнення, а армії і силових структур немає. Серед силовиків в Криму дві третини - зрадники. Але тоді не можна було про це публічно говорити: мовляв, армії немає, кругом зрада і деморалізація, зате я весь в білому», - зазначив чиновник.


За його словами, «після такого "піару" паніку і хаос зупинити було б неможливо».


«І доводилося говорити про мужність наших захисників, а весь негатив брати на себе. Тоді в тих же соцмережах мене і "вішали", і "розстрілювали", - розповів Турчинов.


У той же час він запевнив, що «нескладно красиво виступати, всіх звинувачувати, всіх робити ідіотами і ворогами, - у нас багато таких фахівців».


«Можна і зараз добре розповідати, як заважають і блокують реалізацію стратегічних планів, масштабних проектів переозброєння нашої армії. Але є питання безпеки країни, - це мій пріоритет. І, виходячи з цього пріоритету, потрібно просто мовчки робити свою роботу. Часто в інтересах країни красиво виглядати не виходить», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше О

лександр Турчинов розповів про напад на свою дружину, який спочатку був запланований як його вбивство

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?