У Путіна вже кажуть, що миру на Донбасі бути не може
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вже кажуть, що миру на Донбасі бути не може

У Путіна вже кажуть, що миру на Донбасі бути не може
Джерело:  online.ua

Глава МЗС РФ Сергій Лавров  заявив про те, що Київ висуває нереальні умови для реалізації Мінських угод.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Сегодня ».
Лавров, виступаючи на Петербурзькому економічному форумі, підкреслив, що вважає нереальною умову українських представників про те, що політичні розділи Мінських домовленостей почнуть виконуватися Києвом тільки після трьох місяців повного припинення вогню.
"Нам українські колеги сказали - вчора була Контактна група, - що політичні розділи Мінських домовленостей в тому, що стосується зобов'язань Києва, почнуть виконуватися тільки, якщо буде не менше трьох місяців повного, безумовного, без жодного порушення режиму припинення вогню", - заявив Лавров.
При цьому, за словами глави МЗС РФ, "це просто нереально». «Там знайдеться, напевно, в тому числі і на українській стороні, бажаючий, який два рази вистрілить абикуди, і вони скажуть, що треба новий відлік трьох місяців вести".
За словами глави МЗС Росії, "формула - "санкції з Росії буде знято, коли вона виконає Мінські домовленості" - повністю влаштовує тих в Києві, хто не хоче нічого робити, ніякої децентралізації, ніякої амністії, ніякого особливого статусу (для Донецька і Луганська)".
Як повідомляв ONLINE.UA, перший віце-спікер Верховної Ради і учасник переговорів у Мінську Ірина Геращенко заявила, що на переговорах Тристоронньої групи в Мінську Росія шантажує Україну, в той час як бойовики розгорнули реальні бойові дії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?