Порошенкові зворушливо подякували за новий закон: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенкові зворушливо подякували за новий закон: опубліковано відео

Порошенкові зворушливо подякували за новий закон: опубліковано відео

Президент України Петро Порошенко

підписав закон про ринок ліків, що підвищує конкуренцію і якість медикаментів на українському ринку, і отримав зворушливий подарунок від маленької пацієнтки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Завдяки підписаному документу «пацієнти нарешті зможуть обирати оптимальне співвідношення ціни і якості», - відзначили у Порошенка.


Після того, як президент підписав закон, активістка подарувала главі держави малюнок, зроблений дівчинкою на ім'я Нонна, яка страждає від хвороби Віллі-Брандта.


«Нонна, я дуже дякую тобі за подарунок», - заявив Порошенко.


За даними прес-служби президента, підписаний закон дозволить значно підвищити якість ринку ліків в Україні.


«За рахунок підвищення конкуренції на внутрішньому ринку лікарських засобів підвищиться їх якість і пацієнти нарешті зможуть вибирати оптимальне співвідношення ціни і якості, завдяки спрощеному доступу медпрепаратів припиняється корупція в цьому напрямку, і як результат - очікується прихід провідних фармакологічних компаній в Україну, які раніше відмовлялися працювати в нашій країні через небажання платити хабарі», - підкреслили у президента.



Як повідомляв ONLINE.UA,

закон про ринок ліків був ухвалений Верховною Радою 31 травня. Він передбачає спрощене ліцензування медпрепаратів

на українському ринку, а також ряд інших важливих нововведень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?