Російський суд відмовився розглядати позов Брітні Спірс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський суд відмовився розглядати позов Брітні Спірс

Російський суд відмовився розглядати позов Брітні Спірс
Джерело:  online.ua

Позовну заяву від імені Брітні Спірс до жителя Омська Михайла Матвієнка, в якому зажадала $3 мільйони компенсації за сексуальні домагання, російський суд відмовився розглядати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
У суді пояснили, що в розгляді позову було відмовлено через анонімність звернення.
"Відповідно до статті 11 закону від 02.05.2006 року «Про порядок розгляду звернень громадян РФ» в зв'язку з встановленими обставинами направлення звернення, а саме анонімність, звернення залишено без відповіді", - прокоментував співрозмовник агентства.
Це вже друга заява, подана в суд нібито від імені Брітні Спірс, - аналогічний позов був зареєстрований в суді в лютому, але його повернули заявнику. Тоді суд відмовився розглядати справу з формулюванням "позовна заява не підписана або подана особою, яка не має повноважень".
Нагадаємо, в ролику друзі ведуть відверті діалоги про зірок, зокрема про Спірс, досить вульгарно висловлюючись на їхню адресу. А деякі фрази носять сексуальний характер.
Як повідомляв ONLINE.UA, Брітні Спірс представила новий аромат Maui Fantasy.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?