Ватажок ДНР побачив у Савченко потенціал
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР побачив у Савченко потенціал

Ватажок ДНР побачив у Савченко потенціал
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко

побачив в народному депутаті Надії Савченко миротворця і заявив про свій намір з нею «працювати».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський телеканал «Дождь».


За словами Захарченка, у Савченко є миротворчий потенціал і з нею можна вести переговори. "З приводу потенціалу миротворчого можу сказати одну річ. Він у неї є, але як вона їм розпорядиться, покаже час. Те, що вона декларує - обмін полоненими, - це ми теж поділяємо", - заявив Захарченко.


Він також додав, що хоче рівноцінного обміну полоненими. "Ми не хочемо міняти бійців, які сидять в полоні, на бомжів з Тернополя. І ми потім десятки цих людей відсікаємо. Ми чесно відбирали своїх воїнів і чесно хочемо отримати своїх воїнів назад. Як каже Надія Савченко, вона готова допомогти. Чому ні?", - резюмував ватажок бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA,

народний депутат Надія Савченко, яка заявляла про готовність вести переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР, назвала Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького бранцями Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?