Путінський режисер показав, як Китай захопить Росію: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський режисер показав, як Китай захопить Росію: опубліковано відео

Путінський режисер показав, як Китай захопить Росію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський режисер Микита Михалков  запропонував своїй аудиторії познайомитися з надісланим йому сценарієм фільму-катастрофи, в якому розповідається про оголошення Китаєм війни проти Росії і напад Китаю на Хабаровськ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео на каналі БесогонTV в Youtube.

Михалков у своєму черговому ролику докладно переказав суть запропонованого йому для зйомок фільму, свою розповідь путінський режисер почав з розповіді про бліцкриг китайської армії і захоплення Далекого Сходу і Сибіру.


В продовження теми Михалков розповів про практично повне захоплення всього Далекосхідного федерального округу і Сибіру, ​​включаючи Якутськ, Іркутськ, Красноярськ і інші російські міста і регіони.


Згідно зі сценарієм фільму, 23 лютого Російська Федерація укладає ганебний для себе мирний договір, здаючи в оренду фактично половину країни за десять мільярдів доларів на рік китайській стороні.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Микита Михалков вразив пропагандою про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?