У Росії заборонили британські презервативи: соцмережі збудилися
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заборонили британські презервативи: соцмережі збудилися

У Росії заборонили британські презервативи: соцмережі збудилися
Джерело:  online.ua

Росздравнагляд заборонив продаж презервативів Durex в Росії через проблеми з реєстрацією продукції і відсутності необхідних експертиз.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Згідно із заявою глави Росздоровнагляду Михайла Мурашко, в РФ продукція Durex «не зареєстрована в установленому порядку». За його словами, британський виробник контрацепції може повернутися на ринок Росії, якщо пройде відповідні реєстраційні процедури.


«Відповідно до законодавства, медичні вироби повинні пройти випробування технічні, токсикологічні, і все це повинно пройти експертизу в Росздравнагляді», - заявив Мурашко.


При цьому в соцмережах вже почали активно іронізувати над забороною британських презервативів в РФ.




«Так, дурниця. Вони на наступному тижні зібралися заборонити ВІЛ. Вже начебто в порядку», - пише користувач «Хріновий Морж».


«Можна просто секс заборонити», - іронізує користувач astd.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах посміялися над частуванням від президента РФ Володимира Путіна колишньому президенту Франції Ніколя Саркозі у вигляді "супу з тульського пряника".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?