Генсек ООН здивував захопленими словами про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Генсек ООН здивував захопленими словами про Путіна

Генсек ООН здивував захопленими словами про Путіна
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун висловився схвально про свою співпрацю з  президентом РФ Володимиром Путіним на міжнародній арені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Зустріч Путіна і Пан Гі Муна відбулася в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму.


«Для мене було великим задоволенням працювати з Росією, російськими дипломатами і особисто з вами (президентом РФ Володимиром Путіним - ONLINE.UA)», - заявив Пан Гі Мун. «Хочу висловити свою повагу і захоплення вашими зусиллями на міжнародній арені», - також додав Генсек ООН.


При цьому в соцмережах з недовірою поставилися до вираження з боку Генсека ООН схвалення щодо Володимира Путіна.


Зокрема, в Twitter російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова, який процитував слова Пан Гі Муна, вже іронізують над словами Генсека ООН.


«Не вірю», - коментує в Twitter користувач «палимо Вату». "Не соромтеся, так і напишіть, цілував руки, валявся під ногами, захоплюючись величчю "луннолікого", - іронізує в соцмережі користувач gorodscoy.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун в листопаді 2015 року закликав США і РФ об'єднати зусилля в боротьбі проти тероризму.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?