Капітан збірної України про ганьбу на Євро-2016: ми готувалися
Категорія
Спорт
Дата публікації

Капітан збірної України про ганьбу на Євро-2016: ми готувалися

Капітан збірної України про ганьбу на Євро-2016: ми готувалися
Джерело:  ТАРС

Капітан збірної України Анатолій Тимощук вважає, що до поразки від Північної Ірландії в другому турі Євро-2016 привели самовпевненість і втрата концентрації.
Як повідомляє ONINE.UA, про це Тимощук заявив після гри.
"Звичайно, хотілося реабілітуватися за Німеччину, домогтися результату. Напевно, десь спокій або, може, самовпевненість зіграли з нами злий жарт, тому що команда суперників вийшла нав'язати боротьбу, свою гру, а ми такого козирю, напевно, не мали. А те, що другу гру поспіль пропустили зі "стандарту". Напевно, це теж говорить про рівень концентрації, тому що ми готувалися, розбирали суперника, розуміли його сильні і слабкі сторони. На жаль, не змогли скористатися тим, що напрацювали", - сказав Тимощук в коментарі ТАСС.
Читайте: Суцільний жах: лідеру збірної України соромно повертатися додому
"Все-таки важко завжди зберігати повну концентрацію. Потрібно було зробити певні висновки з помилок, які ми допускали в товариських матчах, при цьому кожен гравець - психолог, перш за все, сам для себе. Звичайно, нам хотілося б швидше знайти вихід з ситуації, що склалася, і показати в останньому матчі те, чого від нас чекають - результат і гарну гру", - підсумував Тимощук.
Нагадаємо, що Михайло Фоменко пояснив причини поразки психологією футболістів.
Читайте: Віримо в вас, хлопці: реакція Порошенка на ганьбу України на Євро-2016


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

Україна першою серед учасників Євро-2016 втратила шанси на плей-офф

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?