Розвідка дізналася про нову вказівку з Росії для бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка дізналася про нову вказівку з Росії для бойовиків ДНР-ЛНР

Розвідка дізналася про нову вказівку з Росії для бойовиків ДНР-ЛНР

Розвідка дізналася, що бойовики ДНР і ЛНР отримали вказівки з Росії про поширення інформації про "російських миротворців", які повинні бути введені між "ворогуючими сторонами" в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Інформструктури ДНР і ЛНР отримали вказівки з Москви про початок мусування теми «російських миротворців», які повинні бути введені «між ворогуючими сторонами» для припинення обстрілів. Подібний сценарій, як відомо, був використаний в Придністров'ї та Грузії, після чого російські «миротворці» стали активною стороною конфліктів", - написав він.
За даними розвідки, ватажки ДНР збираються провести "незаплановані мобілізаційні заходи" для поповнення складу терористів в Авдіївці.
"Військове керівництво ДНР розглядає питання про проведення «незапланованих мобілізаційних заходів» в окупованих районах Донецької області. Ці заходи будуть спрямовані на поповнення в першу чергу формувань терористів, які дислокуються в районі н.п. Авдіївка", - додав Тимчук.
Раніше приватна розвідка США повідомила, що останні події дозволяють припустити, що Донбас очікують посилення боїв і зростання насильства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?