Собчак вперше прокоментувала новину про свою вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Собчак вперше прокоментувала новину про свою вагітність

Собчак вперше прокоментувала новину про свою вагітність
Джерело:  online.ua

Відома російська ведуча і світська левиця Ксенія Собчак вперше прокоментувала чутки, які з'явилися недавно, щодо її "цікавого" стану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телеведучої.
Собчак довгий час зберігала мовчання, однак чутки, які кожен день з'являються в ЗМІ, змусили Ксенію прокоментувати свою вагітність. Ведуча опублікувала у своєму мікроблозі знімок обкладинки газети із заголовком "Вагітній Собчак пропонують замінити в театрі Волочкову".
Обурення Собчак викликало те, як віртуозно представники преси придумують нібито її цитати.
"Свіжа преса!!! За що я люблю жовту-майже кожне слово-правда))) дивовижна стаття наводить мої цитати, яких ніколи не було, свідчення мого тренера з пілатесу, якого я не знаю, і докоряють, що я зробила "шоу" на премії "Собака", прийшовши з накладним животом ... Ну що сказати? паралельні світи! життя! Добре хоч паралельні прямі не перетинаються. Тільки в вічності", - підписала Ксенія фото обкладинки «Комсомольської правди».


Відзначимо, що прокоментувала те, що відбувається Собчак дуже оригінально, ніж ще більше підігріла інтерес до себе.
Нагадаємо, чутки про вагітність Ксенії Собчак з'явилися в РосЗМІ після того, як члени спільноти "Без фотошопу" помітили кругленький живіт 34-річної телеведучої. Потім зіркові друзі та колеги ведучої вельми оригінально підтвердили вагітність Ксенії: Андрій Малахов поцілував живіт, а Ніка Білоцерківська вигукнула із залу, що Собчак вагітна.
Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Малахов пояснив, навіщо поцілував ведучу в живіт.
 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?