Аваков смішно прокоментував пошуки депутата Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков смішно прокоментував пошуки депутата Онищенка

Аваков смішно прокоментував пошуки депутата Онищенка
Джерело:  interfax.com.ua

Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи можливе місце перебування народного депутата Олександра Онищенка, якого підозрюють в організації масштабних корупційних схем, зазначив, що він йому не мама і не тато.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Аваков вважає, що шанси на притягнення до відповідальності Онищенка дуже високі, де б він не був, в разі наявності достатньої доказової бази його провини.
"Якщо звинувачення буде доведено, у нього немає шансів ховатися. Де б він не був - ні в Україні, ні за кордоном", - сказав він.
Щодо місцезнаходження Онищенка - за кордоном він, чи в Україні, глава МВС зіронізував: "А я йому мама чи тато? Думаю, що сам повернеться".
"Що стосується кримінальної справи, яка останнім часом у всіх на устах, частина цієї справи - це розробка Нацполіції, в координації з Генеральною прокуратурою, Антикорупційним бюро, і будемо проводити заходи, які нам необхідні", - зазначив міністр, не уточнивши при цьому , які заходи проводитимуться.
"Це те, що ви будете бачити і чути", - сказав він.
Нагадаємо, в НАБУ повідомляли, що Олександр Онищенко вилетів у французьку Ніццу і до сих пір перебуває за межами України.
Сам депутат в свою чергу спростував чутки про свою втечу з України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?