Бойовик Стрєлков заявив, що йому готують роль "Правого сектора"
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков заявив, що йому готують роль "Правого сектора"

Бойовик Стрєлков заявив, що йому готують роль "Правого сектора"
Джерело:  kp.ru

Російський диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін, колишній ватажок бойовиків на Донбасі, вважає публікацію його інтерв'ю західною пресою і російськими опозиційними ЗМІ спробою зробити з нього аналог «Правого сектора».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Гіркіна «Комсомольской правде».
«Мабуть, вони розглядають мене як фігуру, яка може розгойдати ситуацію, але яку вони можуть використовувати в своїх цілях приблизно так само, як майдан, майданщики і їх таємні керівники в Києві використовували «Правий сектор» на Грушевського для того, щоб давати картинку і підтримувати напругу в процесі перевороту і повалення Януковича», - пафосно заявив Стрєлков.
На його думку, через публікацію інтерв'ю на Заході «дійсно шукають союзників для "белоленточной" опозиції, що повністю провалилася, в опозиції влади».
«Звичайно, це ясно як божий день. Природно, вони зацікавлені залучити мене в союзники. Я в цьому не зацікавлений просто тому, що, критикуючи, і жорстко критикуючи дії влади, дії головнокомандувача, який, на мій погляд, готує ситуацію до капітуляції, з чим я не згоден... чудово розумію мету цієї компанії».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії побачили нову небезпеку, що виходить від Ігоря Стрєлкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?