Порошенко озвучив сумне число загиблих в АТО медиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко озвучив сумне число загиблих в АТО медиків

Порошенко озвучив сумне число загиблих в АТО медиків
Джерело:  online.ua

За час АТО на Донбасі в зоні бойових дій працювали 2,5 тисячі українських лікарів, при цьому 35 з них загинули, виконуючи свій обов'язок.
Про це заявив президент України Петро Порошенко, вітаючи українських медиків з професійним святом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
«2,5 тисячі військових медиків рятували і рятують життя наших військових на фронті. 197 з них нагороджені за мужність і героїзм», - заявив він, додавши, що "ще сотні медиків в госпіталях, лікарнях, медичних центрах борються за життя кожного нашого воїна".
Порошенко також повідомив, що за час боїв загинули 35 медичних працівників, передає УНН.
У той же час військові лікарі змогли допомогти понад восьми тисячам українських солдатів.
«Разом з сім'ями військових низько вклоняємося військовим медикам за гострий розум, золоті руки і велике серце. Дякую вам за вашу працю!» - додав президент.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України підписав закон про ринок ліків і отримав в нагороду малюнок від маленької дівчинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?