З Дорном у Львові стався скандал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З Дорном у Львові стався скандал

З Дорном у Львові стався скандал
Джерело:  online.ua

З українським співаком Іваном Дорном, якого недавно покарали за запізнення на концерт, стався новий інцидент - його не пропустили в нічний клуб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zik.
Учора, 16 червня, у Львові артист разом зі своєю командою хотів відвідати нічний клуб Rafinad People. Але на вході їх зупинили охоронці і клубний фейс-контроль, позаяк музиканти з'явилися в спортивному одязі.
"Нам дуже шкода, що стався подібний інцидент. Охорона і фейс-контроль просто виконували свою роботу, більшість компанії з Іваном була одягнена в спортивний одяг. Їх, звичайно, пропустили в клуб, але не одразу. У результаті почався скандал", - прокоментував адміністратор нічного клубу.
Однак після інциденту, що стався, організатори концертного туру Івана Дорна вирішили скасувати afterparty в Rafinad People, яке було заплановано на сьогодні, 17 червня.
"Ми дуже поважаємо Івана Дорна і його громадянську позицію. Однак шкода, що звичайні помилки організаторів призводять до таких непорозумінь".
Нагадаємо, Дорн на концерті в Ужгороді порадував шанувальників віршем власного твору на закарпатському діалекті.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, концерти Івана Дорна були скасовані в трьох містах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?