Басков і Лорак осоромилися в Росії: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Басков і Лорак осоромилися в Росії: опубліковано відео

Басков і Лорак осоромилися в Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Москві на одному зі світських заходів відомий російський співак Микола Басков в одязі впав в басейн; зіштовхнула артиста українська співачка Ані Лорак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайф.
У розпал вечірки всіх гостей покликали до нового басейну, де було шоу синхроністок. Натуральний блондин вирішив потанцювати під відому пісню Валерія Меладзе з Ані Лорак, і коли він опинився на краю басейну, Лорак випадково штовхнула Баскова і він опинився в басейні.
Для Баскова падіння стало повною несподіванкою.
Відзначимо, інцидент стався на даху ресторану "Роуз бар" на препаті фестивалю "Спека", який організовує російський бізнесмен і співак Емін Агаларов.
Провівши недовгий час у воді, співак виліз з води і хотів "помститися" Лорак, намагаючись зіштовхнути її в басейн, однак співачка зуміла ухилитися.


Як повідомляв ONLINE.UA, днями Ані Лорак з розмахом відсвяткувала день народження дочки, на який запросила зірок російської естради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?