Журналісти знайшли новий компромат на соратника Порошенка: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти знайшли новий компромат на соратника Порошенка: опубліковано відео

Журналісти знайшли новий компромат на соратника Порошенка: опубліковано відео

Журналісти опублікували відео гучного розслідування про найближчого соратника президента України Петра Порошенка — народного депутата Ігоря Кононенка, син якого став керівником елітного спортклубу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет програми «Схеми».
«Київська влада передала заводу «Ленінська кузня», структурі Петра Порошенка та Ігоря Кононенка, корпус піонерського табору "Юнга", на місці якого з'явився тенісний фітнес-клуб», - йдеться в розслідуванні.
Як з'ясували журналісти, в грудні 2014 року Київрада передала в 25-річну оренду заводу земельну ділянку в Пущі Водиці.



За рішенням київської влади, завод повинен був реконструювати піонертабір в дитячо-юнацьку спортивну школу "Міжнародна тенісна академія".
Тим часом, за словами заступника міністра молоді та спорту Івана Гоцула, "Міжнародна тенісна академія" не відноситься до ДЮСШ».



При цьому спортивним директором цього закладу виявився син Ігоря Кононенка, Віталій.



Журналісти з'ясували, що 10 годин тренувань для дитини в цій академії обійдуться в 3690 гривень, при тому що закон "Про фізкультуру і спорт" не передбачає плати за тренування в ДЮСШ.


Син Кононенка спілкуватися з журналістами відмовився, а ось його батько запевнив, що "юридичної підміни ніякої немає".



"Справді, є положення, ще совкове, Радянського Союзу, про статус ДЮСШ. Виконати його майже неможливо. Більш того, прошу підтримати цей проект. Тому що це діти, це спорт і це молодь», - заявив Ігор Кононенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

західні ЗМІ пов'язали з ім'ям Ігоря Кононенка офшорну компанію Петра Порошенка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?