Вакарчук подякував Київському метрополітену
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук подякував Київському метрополітену

Вакарчук подякував Київському метрополітену
Джерело:  online.ua

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук висловив слова подяки Київському метрополітену за продовження роботи столичної підземки в зв'язку з концертом в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
"Дякуємо Київському Метрополітену за продовжене метро. Будемо співати, а не дивитися на годинник", - написав Вакарчук у своєму мікроблозі.


Відзначимо, в прес-службі Київського метрополітену повідомляється, що таке рішення було прийнято для того, щоб глядачі комфортно дісталися додому після концерту "Океану Ельзи", який відбудеться в суботу на НСК "Олімпійський". Крім того, після закінчення концерту, в разі необхідності, будуть передбачені додаткові поїзди.
Також, в залежності від пасажиропотоку, після концерту будуть запроваджені обмеження на вхід для пасажирів на станціях "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".
Нагадаємо, концерт "Океану Ельзи" відбудеться в суботу, 18 червня, який відкриє молода українська група SINOPTIK.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, "Океан Ельзи" виступив з грандіозним концертом у Львові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?