Знаменитий американський рокер розповів про героїчний вчинок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий американський рокер розповів про героїчний вчинок

Знаменитий американський рокер розповів про героїчний вчинок
Джерело:  online.ua

Вокаліст відомої американської рок-групи Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс врятував дитину під час зйомок відео Carpool Karaoke.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.
За словами 53-річного музиканта, жінка з дитиною на руках вибігла з дому, коли Кідіс з колективом збиралися перекусити за рогом від місця зйомок.
"Ми збиралися перевести подих, як раптом почули крики, що лунали через дорогу. Мати несла маленьку дівчинку на руках і кричала, що та не дихає. Ми кинулися до неї, і жінка простягнула мені малюка. Я спробував зробити дитині штучне дихання", - розповів Ентоні.
"Рот малятка був міцно стиснутий. Тоді я почав розтирати їй живіт. Очі дівчинки закотилися, з рота пішли бульбашки. Малятко почало дихати. Тут наблизилася швидка, я віддав дівчинку лікарям. З маленькою Ніною вже все було в порядку", - додав музикант.
"Маленька дівчинка, маленька Ніна, дивилася на мене весь час, поки не приїхала швидка", - поділився Кідіс.
Нагадаємо, Red Hot Chili Peppers виступлять в Києві 6 липня на НСК "Олімпійський" в рамках фестивалю UPark.
Також, як повідомлялося на ONLINE.UA,  Володимир Кличко записав звернення для легендарної рок-групи Red Hot Chili Peppers і попросив виконати на концерті в Києві його улюблену пісню Can’t stop.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?